58083.png
Miért jó az ICOIN HŰSÉGPRORGRAM?
  • Értesülhetsz minden akciónkról,követheted saját akciós vásárlásaid alakulását
  • ICOIN-okat gyűjthesz minden vásárlásoddal
  • Beválthatod ICOIN-jaidat értékes utazásokra, ajándékokra
  • Extra ICOIN-okra tehetsz szert kiemelt akcióink alkalmával

Hogyan működik az ICOIN?

cogs.png
ICOIN Hűségprogram

Fontos Vagy számunkra! ICOIN Hűségprogramunk célja, hogy vásárlásaidért cserébe még többet adhassunk Neked! A hely, ahol naprakészen nyomon követheted az akciós vásárlásaidat, ellenőrizheted az ICON egyenleged. Sőt, minél aktívabb Ügyfelünk vagy, annál gyorsabban és annál több ICOIN-t tudsz gyűjteni, melyeket értékes ajándékokra, utazásokra válthatsz be!

cart-arrow-down.png
Ajándékbeváltás

Gyűjtsd az ICOIN-okat és válassz értékes ajándékaink közül! Érdemes folyamatosan nyomon követned az ajándék választékot, mert időszakosan frissül és megújul. Többféle kategóriában megannyi ajándék csak Rád vár! Fejleszd szervizedet vagy ajándékozd meg szeretteidet, a döntés a Te kezedben van.

coins.png
ICOIN gyűjtés

Minden vásárlásodat ICOIN-okkal jutalmazzuk, melyeket bármikor beválthatsz! Olyan akciókban is részt vehetsz, ahol extra ICOIN-okat gyűjthetsz vagy akár Te határozhatod meg, hogy milyen ajándékot szeretnél akciós vásárlásaidért cserébe. Ha válaszaiddal segíted kérdőíveink kitöltését, további ICOIN-okra tehetsz szert!

gem.png
ICOIN Egyenleg

Érdemes folyamatosan visszatérned az ICOIN fiókodba, mert vásárlásaid és akciós teljesítményed függvényében az ICOIN egyenlegedet rendszeresen frissítjük. Így nem csak az aktuális akcióinkkal leszel mindig naprakész, hanem az ICOIN-ok beváltásáról is gondoskodhatsz bármikor, amikor csak szeretnéd.

© Inter Cars. Minden jog fenntartva