Rólunk

Ismerd meg vállalatunkat

Üdvözlünk vállalatunk hivatalos honlapján. Az Inter Cars Hungária Kft. Magyarország egyik meghatározó autóalkatrész kereskedelmi szereplője. Vállalatunk honlapján megismerheted történetünket, üzletágainkat és beszállító partnereinket, emellett aktuális álláshirdetéseinket és telpehelyeinket is.

u464.jpg

Telephelyeink csak egy kattintásra Tőled!

Az Inter Cars autóalkatrészek nagykereskedelmével foglalkozó nagyvállalat. Az Inter Cars 16 országban megtalálható 500-nál is több telephelyének köszönhetően Közép-kelet Európa vezetőalkatrész forgalmazója. Választékunk páratlan - több mint 1 000 000 cikkszámból mintegy 230 000 féle termék 24 órán belül elérhetőállandó regionális készletről.

u780.png

15 éve a magyar piacon

ISMERD MEG TÖRTÉNETÜNKET
u822.png
Magyarország legnagyobb független autószerviz hálózata. Az Inter Cars partnere.
Tovább
u825.png
Az Inter Cars és a Q-Service közösen alapított tehetségkutató versenye, ahol igykeszünk a szakma új generációjának lehetőséget teremteni.
Tovább
ICOIN IC LOGO.png
Csatlakozz Te is ICOIN  hűségprogramunkhoz és váltsd be vásárlásaid után kapott pontjaid értékes ajándékokra, vagy különleges utazásokra!
Tovább

Az Inter Cars Európában

Az Inter Cars Kelet- és Közép-Európa 17 országában van jelen.

Az európai alkatrészpiac meghatározó tagjaként Magyarországon is a folyamatos fejlődés hitében dolgozunk nap, mint nap. Autóipari ismereteinket immár 30. éve bővítjük és fordítjuk Ügyfeleink kiszolgálására.

Tovább
u877.png

Dolgozz velünk!

Magyarországon országos szinten 33 telephellyel, emellett Kelet- és Közép-Európában 17 országban vagyunk jelen. Tekintsd meg nyitott pozícióinkat és csatlakozz csapatunkhoz még ma! 

TEKINTSD MEG NYITOTT POZÍCIÓINKAT
u469.jpg

Hírek

Tovább >
u1817.png
A felelősség mindannyiunké!
2020-09-25
A felelősség mindannyiunké!
Nem kezdem azzal, hogy sokunkhoz hasonlóan véleményt fogalmazzak meg a koronavírus egészségügyi hatásaival kapcsolatban. Őszintén szólva bennem is sok-sok kérdés merül fel ezzel kapcsolatban nap mint nap.
u92.png
Bombahír: Kiszáll a Honda a Forma-1-ből!
2020-09-16
Bombahír: Kiszáll a Honda a Forma-1-ből!
A 2021-es szezon végén kiszáll a Forma-1-ből a Honda – jelentette be a japán gyártó pénteken. Partnercsapataik, a Red Bull és az AlphaTauri tudomásul veszik a döntést.
Car
u96.png
A bajnokot illető 1-es rajtszámot választotta
2020-09-15
A bajnokot illető 1-es rajtszámot választotta
A bajnokot illető 1-es rajtszámot választotta Michelisz, a szezon tovább csúszik
MOTOR ÉS TUNING
© Inter Cars. Minden jog fenntartva