Rólunk

Ismerd meg vállalatunkat

Üdvözlünk vállalatunk hivatalos honlapján.
Az Inter Cars Hungária Kft. Magyarország egyik meghatározó autóalkatrész kereskedelmi szereplője. Vállalatunk honlapján megismerheted történetünket, üzletágainkat és beszállító partnereinket, emellett aktuális álláshirdetéseinket és telpehelyeinket is.

Telephelyeink csak egy kattintásra Tőled!

Az Inter Cars autóalkatrészek nagykereskedelmével foglalkozó nagyvállalat. Az Inter Cars 17 országban megtalálható 500-nál is több telephelyének köszönhetően Közép és Kelet Európa vezetőalkatrész forgalmazója. Választékunk páratlan - több mint 1 000 000 cikkszámból mintegy 230 000 féle termék 24 órán belül elérhető az állandó regionális készletről.

u780.png

15 éve a magyar piacon

ISMERD MEG TÖRTÉNETÜNKET
Magyarország legnagyobb független autószerviz hálózata. Az Inter Cars partnere.
Tovább
Az Inter Cars és a Q-Service közösen alapított tehetségkutató versenye, ahol igykeszünk a szakma új generációjának lehetőséget teremteni.
Tovább
Csatlakozz Te is ICOIN  hűségprogramunkhoz és váltsd be vásárlásaid után kapott pontjaid értékes ajándékokra, vagy különleges utazásokra!
Tovább

Az Inter Cars Európában

Az Inter Cars Kelet- és Közép-Európa 17 országában van jelen.

Az európai alkatrészpiac meghatározó tagjaként Magyarországon is a folyamatos fejlődés hitében dolgozunk nap, mint nap. Autóipari ismereteinket immár 30. éve bővítjük és fordítjuk Ügyfeleink kiszolgálására.

Dolgozz velünk!

Magyarországon országos szinten 33 telephellyel, emellett Kelet- és Közép-Európában 17 országban vagyunk jelen. Tekintsd meg nyitott pozícióinkat és csatlakozz csapatunkhoz még ma! 

Hírek

Tovább >
HOGYAN CSOMAGOLJUNK EGY MOTOROS TÚRÁRA
2023-07-05
HOGYAN CSOMAGOLJUNK EGY MOTOROS TÚRÁRA
<p>Szeretsz motorozni, és egy hosszú túráról álmodozol? Ha ez lehetetlennek tűnik számodra, nem is tévedhetnél nagyobbat. Elég, ha a járművet a megfelelő tartozékokkal – jó minőségű motoros nyeregtáskával, túradobozzal vagy tanktáskával – szereljük fel, hogy akár egy több napos motoros kirándulásra is kényelmesen tudjunk pakolni és egy emlékezetes kalandban lehessen részünk.</p>
News
A HATÉKONY SZÁLLÍTMÁNYOZÁS ELŐNYEI
2023-07-05
A HATÉKONY SZÁLLÍTMÁNYOZÁS ELŐNYEI
A megállapodás szerint időben történő hatékonyan elvégzett szállítás, szállítmányozás eredménye az elégedett ügyfél.Kövesse ezeket a tanácsokat annak érdekében, hogy flottaszolgáltatása zavartalan maradjon ügyfelei számára.
News
A GUMIABRONCSOK DOT SZÁM JELÖLÉSÉRŐL
2023-07-05
A GUMIABRONCSOK DOT SZÁM JELÖLÉSÉRŐL
A hazai sajtóban az elmúlt években rendszeresen ellentmondásos információk láttak napvilágot a gumiabroncsok oldalán található DOT jelölésről. A Magyar Gumiabroncs Szövetség fontosnak tartja ismét tisztáznia DOT mögött lévő számsor jelentését, illetve ezzel összefüggésben azt is, hogy meddig vásárolható meg, illetve használható egy abroncsbiztonságosan.
News
© Inter Cars. Minden jog fenntartva