Kenőanyag

Üzletági hivatásunk az autószervizek és autósboltok kenőanyag igényeinek kiszolgálása. A legnevesebb márkák fellelhetők a portfóliónkban, és a minősített beszállítóink garantálják az eredeti forrásból származó kenőanyagok teljes palettáját.

Fókuszunk a széles motor- és hajtóműolaj választék biztosítása a személyautó, haszonjármű és motorkerékpár szegmensben, minden árkategóriában és különböző viszkozitásokban. Mindemellett Partnereink legkülönfélébb kenőanyag megkereséseit is igyekszünk teljesíteni, legyen szó hidraulika, agro vagy ipari termékekről, továbbá flakonos, kis- és nagyhordós vagy akár IBC tartályos kiszerelésekről.

Hírek

Tovább >
HOGYAN CSOMAGOLJUNK EGY MOTOROS TÚRÁRA
2023-07-05
HOGYAN CSOMAGOLJUNK EGY MOTOROS TÚRÁRA
<p>Szeretsz motorozni, és egy hosszú túráról álmodozol? Ha ez lehetetlennek tűnik számodra, nem is tévedhetnél nagyobbat. Elég, ha a járművet a megfelelő tartozékokkal – jó minőségű motoros nyeregtáskával, túradobozzal vagy tanktáskával – szereljük fel, hogy akár egy több napos motoros kirándulásra is kényelmesen tudjunk pakolni és egy emlékezetes kalandban lehessen részünk.</p>
News
A HATÉKONY SZÁLLÍTMÁNYOZÁS ELŐNYEI
2023-07-05
A HATÉKONY SZÁLLÍTMÁNYOZÁS ELŐNYEI
A megállapodás szerint időben történő hatékonyan elvégzett szállítás, szállítmányozás eredménye az elégedett ügyfél.Kövesse ezeket a tanácsokat annak érdekében, hogy flottaszolgáltatása zavartalan maradjon ügyfelei számára.
News
EGY SIKERES ÉRTÉKESÍTÉSI VERSENY EREDMÉNYEI
2023-07-05
EGY SIKERES ÉRTÉKESÍTÉSI VERSENY EREDMÉNYEI
ÚTON FELFELÉ (2023 augusztus)
News
© Inter Cars. Minden jog fenntartva