Személygépjármű

Ahogy a közúti járművek jelentős hányadát a személygépjárművek teszik ki úgy ez az Inter Cars kínálatára is igaz.

Cégünk elkötelezett amellett hogy minden partnereinek segíteni tudjon legyen szó pótalkatrészről vagy OE termékről annak függvényében, hogy mire van igény.

A kínálatban megtalálhatóak a legismertebb gyártók termékei és azok a kevésbé ismert cégeké is, akik specializálódtak egyes alkatrész típusokra. Az említettek mellett kínálatunkban megtalálhatóak saját márkáink is azoknak a partnereinknek, akik kifejezetten a költséghatékonyságot tarják szem előtt.

A környezettudatosság jegyében számos gyártó cseredarabos termékét is kínáljuk.

Folyamatosan fejlődve és lépést tartva az igényekkel a kínálatunk folyamatosan bővül mind alkatrész kategóriák, mind gyártók tekintetében. A jövő technológiát szem előtt tartva különös figyelemmel az elektromos autók megjelenésére.

Hírek

Tovább >
HOGYAN CSOMAGOLJUNK EGY MOTOROS TÚRÁRA
2023-07-05
HOGYAN CSOMAGOLJUNK EGY MOTOROS TÚRÁRA
<p>Szeretsz motorozni, és egy hosszú túráról álmodozol? Ha ez lehetetlennek tűnik számodra, nem is tévedhetnél nagyobbat. Elég, ha a járművet a megfelelő tartozékokkal – jó minőségű motoros nyeregtáskával, túradobozzal vagy tanktáskával – szereljük fel, hogy akár egy több napos motoros kirándulásra is kényelmesen tudjunk pakolni és egy emlékezetes kalandban lehessen részünk.</p>
News
A HATÉKONY SZÁLLÍTMÁNYOZÁS ELŐNYEI
2023-07-05
A HATÉKONY SZÁLLÍTMÁNYOZÁS ELŐNYEI
A megállapodás szerint időben történő hatékonyan elvégzett szállítás, szállítmányozás eredménye az elégedett ügyfél.Kövesse ezeket a tanácsokat annak érdekében, hogy flottaszolgáltatása zavartalan maradjon ügyfelei számára.
News
EGY SIKERES ÉRTÉKESÍTÉSI VERSENY EREDMÉNYEI
2023-07-05
EGY SIKERES ÉRTÉKESÍTÉSI VERSENY EREDMÉNYEI
ÚTON FELFELÉ (2023 augusztus)
News
© Inter Cars. Minden jog fenntartva