Személygépjármű

A személygépjármű alkatrész üzletág az Inter Cars nemzetközi hálózatán belül az elsődleges kereskedelmi terület. A magyar utakon megszokott személyautókhoz megtalálhatóak a kínálatunkban gyári és utángyártott alkatrészek is széles választékban.

Épp úgy igaz ez az autóalkatrészpiacon jól ismert prémium márkás alkatrészekre, mint az Inter Cars saját márkás termékeire, autófelszereléseire is. Saját márkás termékeink jellemzője, hogy innovatív gyártási technológia alkalmazásával, Európában készülnek és megfelelnek a modern közlekedési rendszer által támasztott összes követelménynek. Minden alkatrészkategória a legszigorúbb minőségellenőrzési folyamaton megy keresztül, mielőtt gyártásba kerül.

Az Inter Cars személygépjármű alkatrész szegmensének nagyon fontos a vásárlói elégedettség, ezért gondosan odafigyelünk arra, hogy az ügyfeleinknek minden igényt maximálisan kielégítő termékek jussanak. Beszállítóinkkal szorosan együttműködve dolgozunk azon, hogy vevőink megtaláljanak kínálatunkban mindent, amire szükségük van.

u104.png

Hírek

Tovább >
u1817.png
A felelősség mindannyiunké!
2020-09-25
A felelősség mindannyiunké!
Nem kezdem azzal, hogy sokunkhoz hasonlóan véleményt fogalmazzak meg a koronavírus egészségügyi hatásaival kapcsolatban. Őszintén szólva bennem is sok-sok kérdés merül fel ezzel kapcsolatban nap mint nap.
u92.png
Bombahír: Kiszáll a Honda a Forma-1-ből!
2020-09-16
Bombahír: Kiszáll a Honda a Forma-1-ből!
A 2021-es szezon végén kiszáll a Forma-1-ből a Honda – jelentette be a japán gyártó pénteken. Partnercsapataik, a Red Bull és az AlphaTauri tudomásul veszik a döntést.
Car
u96.png
A bajnokot illető 1-es rajtszámot választotta
2020-09-15
A bajnokot illető 1-es rajtszámot választotta
A bajnokot illető 1-es rajtszámot választotta Michelisz, a szezon tovább csúszik
MOTOR ÉS TUNING
© Inter Cars. Minden jog fenntartva