Személygépjármű

A személygépjármű alkatrész üzletág az Inter Cars nemzetközi hálózatán belül az elsődleges kereskedelmi terület. A magyar utakon megszokott személyautókhoz megtalálhatóak a kínálatunkban gyári és utángyártott alkatrészek is széles választékban.

Épp úgy igaz ez az autóalkatrészpiacon jól ismert prémium márkás alkatrészekre, mint az Inter Cars saját márkás termékeire, autófelszereléseire is. Saját márkás termékeink jellemzője, hogy innovatív gyártási technológia alkalmazásával, Európában készülnek és megfelelnek a modern közlekedési rendszer által támasztott összes követelménynek. Minden alkatrészkategória a legszigorúbb minőségellenőrzési folyamaton megy keresztül, mielőtt gyártásba kerül.

Az Inter Cars személygépjármű alkatrész szegmensének nagyon fontos a vásárlói elégedettség, ezért gondosan odafigyelünk arra, hogy az ügyfeleinknek minden igényt maximálisan kielégítő termékek jussanak. Beszállítóinkkal szorosan együttműködve dolgozunk azon, hogy vevőink megtaláljanak kínálatunkban mindent, amire szükségük van.

u104.png

Hírek

Tovább >
HOGYAN CSOMAGOLJUNK EGY MOTOROS TÚRÁRA
2023-07-05
HOGYAN CSOMAGOLJUNK EGY MOTOROS TÚRÁRA
<p>Szeretsz motorozni, és egy hosszú túráról álmodozol? Ha ez lehetetlennek tűnik számodra, nem is tévedhetnél nagyobbat. Elég, ha a járművet a megfelelő tartozékokkal – jó minőségű motoros nyeregtáskával, túradobozzal vagy tanktáskával – szereljük fel, hogy akár egy több napos motoros kirándulásra is kényelmesen tudjunk pakolni és egy emlékezetes kalandban lehessen részünk.</p>
News
A HATÉKONY SZÁLLÍTMÁNYOZÁS ELŐNYEI
2023-07-05
A HATÉKONY SZÁLLÍTMÁNYOZÁS ELŐNYEI
A megállapodás szerint időben történő hatékonyan elvégzett szállítás, szállítmányozás eredménye az elégedett ügyfél.Kövesse ezeket a tanácsokat annak érdekében, hogy flottaszolgáltatása zavartalan maradjon ügyfelei számára.
News
A GUMIABRONCSOK DOT SZÁM JELÖLÉSÉRŐL
2023-07-05
A GUMIABRONCSOK DOT SZÁM JELÖLÉSÉRŐL
A hazai sajtóban az elmúlt években rendszeresen ellentmondásos információk láttak napvilágot a gumiabroncsok oldalán található DOT jelölésről. A Magyar Gumiabroncs Szövetség fontosnak tartja ismét tisztáznia DOT mögött lévő számsor jelentését, illetve ezzel összefüggésben azt is, hogy meddig vásárolható meg, illetve használható egy abroncsbiztonságosan.
News
© Inter Cars. Minden jog fenntartva