Szerszámok és garázsipari berendezések

Szerszámok és garázsipari berendezések

Az Inter Cars kínálatában már megtalálhat mindent, ami egy műhely felszereléséhez szükséges.

EVERT garázsipari berendezések

Az Evert-Eternal márkanév fémjelezi a garázsiparban a megbízható minőséget és a kedvező árszínvonalat. Az Evert-Eternal márkanév világszerte elismert termékválasztéka elérhető az Inter Cars kínálatában.

Katalógus letöltése

 

SEALEY szerszámok és garázsipari berendezések

Sealey 1979 óta foglalkozik minőségi garázsipari berendezések , műhely felszerelések és autóipari szerszámok értékesítésével. A Sealey majd 30 éves tapasztalatával áll az Ön mindennapi munkájának szolgálatában. A Sealey termékek sikere egyértelműen a széles palettájának tudható be ami felöleli a mindennapos használatban tartott szerszámok és a speciális célokra tervezett szerszámok családját egyaránt. A kínálatban helyet kaptak olyan műhelyfelszerelések és kiegészítők is melyek képesek minden talpalattnyi hadra fogható helyet hasznosítani a műhelyben.
Sealey termékek immár az Inter Cars kínálatában is elérehtők. Tekintse meg akciós ajánlatunkat és a teljes palettáról érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál.

Katalógus letöltése

 

PROFITOOL garázsipari berendezések

A Profitool az Inter Cars saját márkás garázsipari berendezéseket tömörítő márkája. A kínálatban azokat a mindennapi használatban megtalálható termékeket gyűjtöttük össze melyek megkönnyítik és kényelmesebbé teszik a munkát. A Profitool termékcsaládban egyaránt megtalálhatók a hidraulikus emelők, zsiráfemelők, fődarab tartók, szerelőbakok, állványok. A Profitool egyik kiemelkedően eredményes termékcsoportja a kenéstechnikai eszközök széles palettája. Ellenőrizze kínálatunkat, a teljes kínálatról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.
Katalógus letöltése

TOPTUL Professzionális kéziszerszámok

A TOPTUL professzionális kéziszerszámok minőségét 1994 óta a termelési eljárások fejlesztésének köszönhetően, valamint a felhasználók tapasztalatainak figyelembevételével folyamatosan javítják – hogy a mindennapi gyakorlatban még inkább könnyen használhatók legyenek. A gyártó a kiváló minőséget és szolgáltatást tartja mindig szem előtt.

A TOPTUL magas minősége az ANSI és DIN nemzetközi szabványoknak megfelelő, valamint az új szabadalomnak – a ’Dynamic Drive Combination Wrench’-nek köszönhetően növelhető a forgatónyomaték és szorító hatékonyság is.

Szeretnénk megismertetni Önnökkel ezeket a magas minőségű TOPTUL szerszámokat. A robosztus megjelenésű, magas szilárdságú, tartós és biztonságos TOPTUL professzionális kéziszerszámok számos területen sikerrel használhatók: pl. különféle ipari felhasználásban karbantartáshoz, gépjármű szervizekben, a légi- és egyéb közlekedésben, minden lehetséges mechanikus területen.

A TOPTUL kéziszerszámok kedvező árát és kiváló minőségét a professzionális felhasználásnak megfelelően tervezték.
A gyártó a nagysikerű szatén-króm TOPTUL kéziszerszámok sikerét követően az egész világra kiterjedő értékesítési hálózatot hozott létre. Jelenleg több mint 3 000 féle eszközzel nagyjából 60 különböző országban van jelen. A TOPTUL jelentős világpiaci sikerét a nagyjából 1 500 forgalmazó is igazolja világszerte.
TOPTUL az Inter Cars kínálatában is:
• Professzionális mechanikus szerszámkészletek mozgatható szerszámkocsival és szekrénnyel
• Franciakulcsok széles választéka különböző méretekben
• Dugókulcsok, imbuszkulcsok széles választékban
• Speciális szerszámok az autók karbantartásához, javításához
• Praktikus csillagkulcsok a rögzítéshez és kioldáshoz
• Különleges, többfunkciós harapó- és csípőfogók
• Különböző szerszámtárolásra alkalmas eszközök – szerszámszekrények
• Automata szerszámok az autó karbantartásához és javításához
• Alapvető mechanikai szerszámok (kalapács, véső …stb.)
Katalógusainkat és a teljes kínálatot keresse az ügyfélszolgálatunkon