Tömítések / motoralkatrészek

Személygépkocsik

Több, mint 170 gyártó 750.000 terméke. Ezt a választékot partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük.

Vissza
Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

A BOSCH a világ legnagyobb autóipari alkatrész gyártója és szállítója. A BOSCH után gyártott alkatrész részlege a kiváló minőségű alkatrészeken kívül minden technikai információval ellátja ügyfeleit, mely szolgáltatásával a világon a legjobbá tette.

GLYCO

GLYCO

A GLYCO a FEDERAL MOGUL tagja, évente több mint 10 millió autóba szerelik az eredeti beszállítói (OE) csapágyakat világszerte. Termékei elérhetők személy- teherautókhoz és mezőgazdasági gépekhez egyaránt.

CORTECO

CORTECO

A CORTECO Freudenberg csoport tagja. A cég fő profilja a motortömítések és rezgéscsillapító elemek tervezése és gyártása.

Pierburg

Pierburg

A Pierburg cég sok évtizedes tapasztalattal rendelkező német vállalat. Fő profilját a motorikus alkatrészek és üzemanyag továbbító rendszerek fejlesztése és gyártása teszi ki.

Elring

Elring

Az Elring a motortömítések specialistája. A legmagasabb minőséget képviseli, kínálatában szinte minden autótípushoz megtalálja termékeit.

GOETZE

GOETZE

A GOETZE a FEDERAL MOGUL tagja, főként motor tömítések gyártásával foglalkozó vállalat. A több mint 100 éves tapasztalatra visszatekintő vállalat több mint 1100 különféle motorhoz ajánl tömítést.

KS Motor Servis

KS Motor Servis

KS Motor Service termékei elérhetők az után gyártott autóalkatrész piacon, mint első számú (OE) beszállítói termék. Főként motor alkatrészek gyártására szakosodott vállalat a mai napig a világ élvonalába tartozik.

FRECCIA

FRECCIA

Az olasz székhelyű vállalat főként szívó és kipufogószelepek, szelepvezérlés alkatrészek és hidraulika alkatrészek forgalmazásával foglalkozó cég.

SIEMENS VDO

SIEMENS VDO

SIEMENS VDO sok éves gyártói és fejlesztői tapasztalattal rendelkezik az autóelektronika terén. Termékei kiváló minősége és széles palettája az után gyártott alkatrész piac egyik fő szállítójává tette.

MEAT & DORIA

MEAT & DORIA

A keverékképzés és üzemanyag továbbítás szakértője. A kínálatban több mint 6000 kiváló minőségű termék közül választhat.