Olajok

Személygépkocsik

Több, mint 170 gyártó 750.000 terméke. Ezt a választékot partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük.

Vissza
Castrol – It’s more than just oil. It’s liquid engineering

Castrol – It’s more than just oil. It’s liquid engineering

Castrol világvezető gyártó és forgalmazó a prémium kenőolajok, kenőzsírok és kapcsolódó szolgáltatások területén, világszerte jelen van az autóipariban illetve egyéb iparágakban, a tengeri és a légi közlekedésben, az olaj feltárásában és kitermelésében. A cég székhelye az Egyesült Királyságban van, de közvetlen tevékenységet folytat több mint 40 országban, és mintegy 7000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte.

Orlen OIL - Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb kőolajipari vállalata

Orlen OIL - Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb kőolajipari vállalata

Az ORLEN OIL jelenleg az PKN ORLEN S.A. csoport része, amely Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb kőolajipari vállalata, piacvezető kenőanyaggyártó és forgalmazó a gépjárműipar, a mezőgazdaság és az ipar számára. Az ORLEN OIL széles termékválasztékának köszönhetően minden felhasználó igényét képes kielégíteni. 1998-ban alakult a legnagyobb lengyel kenőanyaggyártók – Petrochemia Plock, a Trebinia Olajfinomító, a Czechowice Olajfinomító és a Jedlicze Olajfinomító közös projektjeként.

Comma

Comma

A COMMA egy angol motorolaj és egyéb autókémiai termékeket gyártó vállalat. A COMMA széles termékpalettája képes kielégíteni az autó kémiai és ápolószer igényeket minden tekintetben. A Formula 2 első számú technikai partnere.

Mobil

Mobil

A MOBIL olajakat a motorsportban elért eredményei a világ egyik legkiemelkedőbb szintetikus motorolaj forgalmazó vállalatává tette.

MOTUL

MOTUL

A MOTUL több mint 150 éves hagyományokkal rendelkező vállalat. Fő profilja a kenőanyagok és zsírok gyártása. A kínálatban megtalálhatók a magas teljesítményű kenőanyagok és a normál felhasználásra szánt anyagok egyaránt.

FEBI BILSTEIN

FEBI BILSTEIN

A FEBI céget Ferdinánd Bilstein jegyeztette 1844-ben. Az első FEBI gyár 1882-ben kezdte meg működését. Az autógyártók és az után gyártott alkatrész piac egyik fő beszállítója, több mint 20 000 cikkszámot tartalmaz, ez által a FEBI egy mindig megújuló, folyamatosan bővülő kínálatot nyújt mint minőségben és megbízhatóságban.

TOTAL

TOTAL

Az TOTAL az egyik legnagyobb gyártó az olaj és gáz világában. Több mint 130 országban van jelen. A kínálatban megtalálhatók a motor-, hajtómű, kompresszor és hidraulika-olajok egyaránt.

ELF

ELF

Az ELF 30 éve van jelen a technikai sportokban és az itt összegyűlt tapasztalatokból az utca autósa is profitálhat ELF motorolajok használatával.